2013/04/12

RECOMMENDATION - TONI&GUY Fashion Week Budapest

  A hazai nagy fashionisták már izgatott lázban égnek, ugyanis holnap nyitja másodszorra is kapuit a TONI&GUY Fashion Week Budapest a Dorottya Palotában.


 A 'divathét' idén is egy napos lesz, lassan de biztosan halad a hagyományteremtés felé! Nem lenne meglepetés ha pár év múlva már igazi több napos eseménnyé nőné ki magát, köszönhetően a hatalmas érdeklődésnek, ami most is övezi! Sajnos csak szakmai belépővel lehet bejutni, azonban a szervezők kedveskedtek azzal, hogy akár otthonról is nyomon követhetjük az eseményeket és a bemutatókat az interneten.
Idén a Je suis belle, Anh Tuan, Nanushka, a USE unused és Anda Emília mutatja be kreációit a nagyérdeműnek. Utóbbi tervező igazán nagy meglepetés, hiszen idáig csak Párizsban volt ismertebb munkássága, azonban a fashion week kedvéért itthon is bemutatja kollekcióját.
A TONI&GUY csapata nemzetközi színvonalat ígér, amiben nincs okom kételkedni, hiszen hány profibbnál profibb modellel, fodrásszal és sminkessel büszkélkedhetünk? :)

További információért kövessétek nyomon a szervezők hivatalos facebook oldalát, amit ITT érhettek el! A holnapi kötelező programot pedig tudjátok! ;)

Translation: Tomorrow is a big day for hungarian fashion lovers because the TONI&GUY Fashion Week will be held!

eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése